Zwangerschap en borstvoeding – Apotheek Dr F. Amelink – Amstelveen

Apotheek Dr F. Amelink

Apotheek Dr F. Amelink

Als apotheek vinden wij het van belang om u te informeren over onze nieuwe ontwikkelingen. Wij vinden het belangrijk om het medicatieproces voor onze patiƫnten zo makkelijk mogelijk te maken.

Inschrijven
Header afbeelding

Herhaalrecepten, wanneer ligt het voor u klaar in de apotheek?

Voor 12:00 uur bij de apotheek, de volgende dag na 16:00 uur al af te halen! Na 12:00 uur bij de apotheek? Dan staat uw medicatie uiterlijk na 2 werkdagen voor u klaar. Wanneer u het recept bij de arts aanvraagt, is het niet direct in de apotheek. Wij raden u aan om rekening te houden met de verwerkingstijd bij het aanvragen van een (herhaal)recept. Zie voor meer gemak ook onze diensten en werkwijzen.

Zwangerschap en borstvoeding

Het is natuurlijk verstandig om tijdens de zwangerschap en borstvoeding voorzichtig om te gaan met geneesmiddelen. Het gaat hierbij niet alleen om de geneesmiddelen die door de dokter worden voorgeschreven, maar ook degene die u bij de drogist haalt.

Om u optimaal te kunnen adviseren is het voor de apotheek van belang dat wij op de hoogte zijn van een eventuele zwangerschap en het geven van borstvoeding zodat wij kunnen controleren of deze geneesmiddelen ook veilig voor uw kind zijn.