Zwangerschap en borstvoeding – Apotheek Dr F. Amelink – Amstelveen

Apotheek Dr F. Amelink

Zorg voor ons, dan kunnen wij voor u blijven zorgen

LET OP! In verband met aangepaste werktijden door de corona zijn wij tussen de middag van 12:00 - 14:00 gesloten. Wij hopen op uw begrip. Scroll naar beneden voor onze corona updates.

Inschrijven
Header afbeelding

Herhaalrecepten, wanneer ligt het voor u klaar in de apotheek?

Chronische (herhaal)medicatie staat door aangepaste werkwijzen i.v.m. corona uiterlijk na 2 werkdagen voor u klaar. Wanneer u het recept bij de arts aanvraagt, is het niet direct in de apotheek. Wij raden u aan om rekening te houden met de verwerkingstijd bij het aanvragen van een (herhaal)recept. Zie voor meer gemak ook onze diensten en werkwijzen.

Zwangerschap en borstvoeding

Het is natuurlijk verstandig om tijdens de zwangerschap en borstvoeding voorzichtig om te gaan met geneesmiddelen. Het gaat hierbij niet alleen om de geneesmiddelen die door de dokter worden voorgeschreven, maar ook degene die u bij de drogist haalt.

Om u optimaal te kunnen adviseren is het voor de apotheek van belang dat wij op de hoogte zijn van een eventuele zwangerschap en het geven van borstvoeding zodat wij kunnen controleren of deze geneesmiddelen ook veilig voor uw kind zijn.