Persoonlijk advies – Apotheek Dr F. Amelink – Amstelveen

Apotheek Dr F. Amelink

Apotheek Dr F. Amelink

Als apotheek vinden wij het van belang om u te informeren over onze nieuwe ontwikkelingen. Wij vinden het belangrijk om het medicatieproces voor onze patiënten zo makkelijk mogelijk te maken.

Inschrijven
Header afbeelding

Herhaalrecepten, wanneer ligt het voor u klaar in de apotheek?

Voor 12:00 uur bij de apotheek, de volgende dag na 16:00 uur al af te halen! Na 12:00 uur bij de apotheek? Dan staat uw medicatie uiterlijk na 2 werkdagen voor u klaar. Wanneer u het recept bij de arts aanvraagt, is het niet direct in de apotheek. Wij raden u aan om rekening te houden met de verwerkingstijd bij het aanvragen van een (herhaal)recept. Zie voor meer gemak ook onze diensten en werkwijzen.

Persoonlijk advies

U kunt altijd bij ons terecht met uw vragen, onze assistenten geven u graag extra uitleg en antwoord op uw vragen. Wilt u een persoonlijk gesprek met de apotheker? Vraag erom aan de balie of maak een telefonische afspraak. Wij hebben een aparte spreekruimte in de apotheek.

Tevens is er elke week een inloopspreekuur voor al vragen. Op de vestiging op de Molenweg en Amsterdamseweg is dat maandag van 15.00-16.00.  In onze vestiging op de Marne bent u van harte welkom op maandag van 10.00-11.00.