Persoonlijk advies – Apotheek Dr F. Amelink – Amstelveen

Apotheek Dr F. Amelink

Zorg voor ons, dan kunnen wij voor u blijven zorgen

LET OP! In verband met aangepaste werktijden door de corona zijn wij tussen de middag van 12:00 - 14:00 gesloten. Wij hopen op uw begrip. Scroll naar beneden voor onze corona updates.

Inschrijven
Header afbeelding

Herhaalrecepten, wanneer ligt het voor u klaar in de apotheek?

Chronische (herhaal)medicatie staat door aangepaste werkwijzen i.v.m. corona uiterlijk na 2 werkdagen voor u klaar. Wanneer u het recept bij de arts aanvraagt, is het niet direct in de apotheek. Wij raden u aan om rekening te houden met de verwerkingstijd bij het aanvragen van een (herhaal)recept. Zie voor meer gemak ook onze diensten en werkwijzen.

Persoonlijk advies

U kunt altijd bij ons terecht met uw vragen, onze assistenten geven u graag extra uitleg en antwoord op uw vragen. Wilt u een persoonlijk gesprek met de apotheker? Vraag erom aan de balie of maak een telefonische afspraak. Wij hebben een aparte spreekruimte in de apotheek.

Tevens is er elke week een inloopspreekuur voor al vragen. Op de vestiging op de Molenweg en Amsterdamseweg is dat maandag van 15.00-16.00.  In onze vestiging op de Marne bent u van harte welkom op maandag van 10.00-11.00.