Medicatie op maat – Apotheek Dr F. Amelink – Amstelveen

Apotheek Dr F. Amelink

Apotheek Dr F. Amelink

Als apotheek vinden wij het van belang om u te informeren over onze nieuwe ontwikkelingen. Wij vinden het belangrijk om het medicatieproces voor onze patiƫnten zo makkelijk mogelijk te maken.

Inschrijven
Header afbeelding

Herhaalrecepten, wanneer ligt het voor u klaar in de apotheek?

Voor 12:00 uur bij de apotheek, de volgende dag na 16:00 uur al af te halen! Na 12:00 uur bij de apotheek? Dan staat uw medicatie uiterlijk na 2 werkdagen voor u klaar. Wanneer u het recept bij de arts aanvraagt, is het niet direct in de apotheek. Wij raden u aan om rekening te houden met de verwerkingstijd bij het aanvragen van een (herhaal)recept. Zie voor meer gemak ook onze diensten en werkwijzen.

Medicatie op maat

Als u veel medicijnen moet slikken is dat soms moeilijk en wilt u daar liever niet al te veel over nadenken. Een makkelijke oplossing op dat gebied zijn medicatie dozen waarin per dag en per doseertijd de medicatie is uitgevuld.

Als ook het uitvullen van de medicatie moeilijker gaat, bestaat de mogelijkheid om de medicatie door de apotheek uit te laten vullen. U krijgt dan medicatierol per week afgeleverd door uw apotheek. Deze rol bestaat uit afscheurbare zakjes, waarin de medicijnen per inname moment voor u worden verpakt. De datum en tijd waarop de medicijnen moeten worden ingenomen, staat duidelijk vermeld op ieder zakje.
Vraag in onze apotheek naar alle mogelijkheden op dit gebied.