COVID-19: wat betekent het voor u in de apotheek? – Apotheek Dr F. Amelink – Amstelveen

Apotheek Dr F. Amelink

Apotheek Dr F. Amelink

Als apotheek vinden wij het van belang om u te informeren over onze nieuwe ontwikkelingen. Wij vinden het belangrijk om het medicatieproces voor onze patiënten zo makkelijk mogelijk te maken.

Inschrijven
Header afbeelding

Herhaalrecepten, wanneer ligt het voor u klaar in de apotheek?

Voor 12:00 uur bij de apotheek, de volgende dag na 16:00 uur al af te halen! Na 12:00 uur bij de apotheek? Dan staat uw medicatie uiterlijk na 2 werkdagen voor u klaar. Wanneer u het recept bij de arts aanvraagt, is het niet direct in de apotheek. Wij raden u aan om rekening te houden met de verwerkingstijd bij het aanvragen van een (herhaal)recept. Zie voor meer gemak ook onze diensten en werkwijzen.

COVID-19: wat betekent het voor u in de apotheek?

Beste cliënt,

Er is veel in het nieuws geweest over de maatregelen rondom het corona virus. Ook in de apotheek zijn wij genoodzaakt om regels in te voeren in deze tijd om de zorg te kunnen continueren. Wilt u weten wat dit voor u betekent, lees dan het bijgevoegde bestand goed door. Bij vragen kunt u ons natuurlijk altijd bellen of mailen. In deze tijden vragen wij u het bezoek aan de apotheek tot een minimum te beperken om zo iedereen gezond te houden, waaronder het personeel.

Met vriendelijke groet,

Het team bij apotheek Molenweg, Rembrandt en Randwijck

EXTRA VOORZORGMAATREGELEN CORONA

Publicatiedatum: 15-03-2020


« Terug naar het overzicht