COVID-19: wat betekent het voor u in de apotheek? – Apotheek Dr F. Amelink – Amstelveen

Apotheek Dr F. Amelink

Zorg voor ons, dan kunnen wij voor u blijven zorgen

LET OP! In verband met aangepaste werktijden door de corona zijn wij tussen de middag van 12:00 - 14:00 gesloten. Wij hopen op uw begrip. Scroll naar beneden voor onze corona updates.

Inschrijven
Header afbeelding

Herhaalrecepten, wanneer ligt het voor u klaar in de apotheek?

Chronische (herhaal)medicatie staat door aangepaste werkwijzen i.v.m. corona uiterlijk na 2 werkdagen voor u klaar. Wanneer u het recept bij de arts aanvraagt, is het niet direct in de apotheek. Wij raden u aan om rekening te houden met de verwerkingstijd bij het aanvragen van een (herhaal)recept. Zie voor meer gemak ook onze diensten en werkwijzen.

COVID-19: wat betekent het voor u in de apotheek?

Beste cliƫnt,

Er is veel in het nieuws geweest over de maatregelen rondom het corona virus. Ook in de apotheek zijn wij genoodzaakt om regels in te voeren in deze tijd om de zorg te kunnen continueren. Wilt u weten wat dit voor u betekent, lees dan het bijgevoegde bestand goed door. Bij vragen kunt u ons natuurlijk altijd bellen of mailen. In deze tijden vragen wij u het bezoek aan de apotheek tot een minimum te beperken om zo iedereen gezond te houden, waaronder het personeel.

Met vriendelijke groet,

Het team bij apotheek Molenweg, Rembrandt en Randwijck

EXTRA VOORZORGMAATREGELEN CORONA

Publicatiedatum: 15-03-2020


« Terug naar het overzicht